Transfernieuws

'Feyenoord volgt de ontwikkelingen van Braziliaanse linksbuiten op de voet'

'Feyenoord volgt de ontwikkelingen van Braziliaanse linksbuiten op de voet'

23-07-2022 08:56
1

Feyenoord is deze transferwindow concreet geworden voor Igor Paixão van Coritiba. De Rotterdammers lijken alleen weinig kans te maken op de komst van de 22-jarige Brazilaanse linksbuiten, aangezien de transfersom nogal hoog is. Het zou om een som gaan die het transferrecord zou verbreken, meldt 1908.nl.

Feyenoord is na het vertrek van Luis Sinisterra nog altijd op zoek naar een gewenste linksbuiten en had daarvoor Paixão in gedachten. De Rotterdammers werden ook echt concreet, maar schrokken uiteindelijk van het prijskaartje van de Braziliaan. De hoogte van de som is niet bekend.

En dus lijkt De Stadionclub door te moeten schakelen naar andere opties. Daar staat één naam ver bovenaan: Wilfried Gnonto. De achttienjarige Italiaan die op alle posities in de aanval uit de voeten kan, is nog steeds een van de transfertargets van Feyenoord. Volgens het medium kan het nog wel eens lang duren voordat de Rotterdammers toeslaan. Hoe langer ze wachten, hoe goedkoper hij wordt.  

Paixão speelde afgelopen seizoen 34 wedstrijden voor Coritiba FC. Hij scoorde daarin elf doelpunten en was vier keer succesvol als aangever.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!