Transfernieuws

'Feyenoord en Arnesen na de interlandperiode in gesprek over nieuw contract'

'Feyenoord en Arnesen na de interlandperiode in gesprek over nieuw contract'

04-10-2021 22:27

Feyenoord en Frank Arnesen gaan na de interlandperiode in gesprek over een nieuw contract. De technisch directeur staat er goed op in De Kuip na de afgelopen transferperiode en de club hoopt hem langer te binden.

Het contract van Arnesen loopt na dit seizoen af. Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, stelt dat men bij de Rotterdamse club erg tevreden is over de aankopen voor dit seizoen. Alleen Alireza Jahanbakhsh lijkt zijn vorm nog niet gevonden te hebben. "Maar volgens Slot, en die kan het weten, heeft hij altijd tijd nodig om zijn vorm te vinden bij een nieuwe club", zo stelt Krabbendam bij Veronica Inside.

Feyenoord wil graag verder met Arnesen, zo weet Krabbendam vervolgens te melden. "Ze gaan na de winterstop zitten om te kijken of hij langer bij de club wil blijven. Dat wil Arnesen ongetwijfeld wel", zo loopt Krabbendam alvast wat vooruit op de gesprekken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!