Nieuws

Weghorst lyrisch over Besiktas-aanhang: 'Dat gaf een ongelooflijk gevoel'

Weghorst lyrisch over Besiktas-aanhang: 'Dat gaf een ongelooflijk gevoel'

22-07-2022 22:55

De aanhang van Besiktas heeft veel indruk gemaakt op Wout Weghorst. De Oranje-international maakte deze zomer de overstap van Burnley naar De Zwarte Adelaars en werd hartelijk ontvangen in Turkije.

"Ik kreeg miljoenen berichten op social media. Dat gaf een ongelooflijk gevoel", zegt Weghorst in gesprek met TRT Spor. "Ik kende Besiktas natuurlijk al en wist dat er een speciale band is tussen de club en de fans. Ik dacht dat het daarom ook voor mij iets speciaals zou kunnen zijn. Ik neem mijn beslissingen altijd op basis van mijn gevoel. Na het zien van de liefde van de fans, heb ik de knoop doorgehakt. De liefde die ik zag heeft mij overtuigd."

Toen Weghorst hoorde over de interesse van Besiktas, ging hij direct op onderzoek uit. "Ik las over de decibelrecords in het stadion. Het is allemaal heel uniek. Een speciaal gevoel. Ik was onder de indruk." De voormalig spits van Heracles Almelo en AZ hoopt mooie successen te boeken in Turkije. "Ik wil kampioen worden, de Turkse beker winnen en veel doelpunten maken. Ik wil topscorer worden", besluit Weghorst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!