Nieuws

Groenen: 'Ik heb haar een berichtje gestuurd en gezegd dat ik supertrots ben'

Groenen: 'Ik heb haar een berichtje gestuurd en gezegd dat ik supertrots ben'

22 juli - 21:39
0

Het bericht dat Europees kampioen Vanity Lewerissa kanker heeft overwonnen is een geweldige opsteker voor de Oranje Leeuwinnen. Jackie Groenen kijkt uit naar het duel met Frankrijk in de kwartfinale van het Europees kampioenschap.

Lewerissa deelde vrijdag een prachtig bericht via Instagram waarin de voormalig speelster van onder meer PSV en Ajax liet weten dat ze schoon is. "Ik heb haar een berichtje gestuurd en gezegd dat ik supertrots ben. We zijn allemaal heel erg blij", aldus Jackie Groenen in gesprek met De Telegraaf.

Voor de Oranje Leeuwinnen is dit positieve nieuws een mooie opsteker richting de kwartfinale tegen Frankrijk. De spanning zit er desondanks goed in bij de Nederlandse damesploeg. "Ik stond vandaag op met meer zenuwen dan de afgelopen dagen. Een knock-outwedstrijd brengt toch altijd een ander gevoel met zich mee", zegt de middenvelder van Manchester United.

Groenen weet dat Frankrijk een sterke selectie heeft, maar ze is ervan overtuigd dat Nederland kan stunten. "Ze zagen er sterk uit tot dusver, maar wij kunnen ook goed voetballen. Als we in ons spel komen, kunnen we echt wel gaten vinden. En daar moeten we dan gebruik van maken. Frankrijk heeft sterke aanvallers, die ontzettend gevaarlijk zijn richting ons doel, al schenkt het ons ook weer ruimte."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie