Nieuws

'PSV ziet aanvallers op tijd hersteld voor laatste oefenduel met Real Betis'

'PSV ziet aanvallers op tijd hersteld voor laatste oefenduel met Real Betis'

22-07-2022 18:56

Ruud van Nistelrooij kan naar alle waarschijnlijkheid zaterdag over Cody Gakpo en Guus Til beschikken. De linksbuiten en aanvallende middenvelder keren op tijd terug van een blessure en dat is voor de Eindhovenaren geen seconde te vroeg. 

Dat meldt De Telegraaf. Van Nistelrooij moest Gakpo en Til nog missen in het duel met Villarreal, dat nipt met 2-1 verloren ging. De komende weken zijn voor PSV cruciaal: op 30 juli strijdt de club tegen Ajax voor de Johan Cruijff Schaal en begin augustus wacht al de voorronde van de Champions League. De wedstrijd kan 'gewoon' in het stadion in Eindhoven worden afgewerkt: woensdag trof het stadion kort brand, maar na inspectie werd de omgeving vrijgegeven voor evenementen en wedstrijden. 

Erick Gutiérrez is inmiddels ook weer begonnen met de trainingen in Eindhoven. PSV is van plan het contract van de Mexicaan open te breken en te verlengen. De verwachting is dat Philipp Mwene ook weer van de partij kan zijn tegen Real Betis. André Ramalho en Carlos Vinicius staan ook weer op het veld, maar zijn nog niet wedstrijdfit en mijden partijvormen. Mauro Junior lijkt de enige langdurig afwezige speler bij de Eindhovenaren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!