Transfernieuws

'West Ham wil voormalig FC Groningen-speler: Eintracht vraagt 20 miljoen'

'West Ham wil voormalig FC Groningen-speler: Eintracht vraagt 20 miljoen'

22-07-2022 12:04

West Ham United heeft een bod uitgebracht op Eintracht Frankfurt-sterspeler Filip Kostic. De vraagrpijs voor de 29-jarige Serviër - tussen 2014 en 2016 actief voor FC Groningen - zou twintig miljoen euro bedragen.

Het nieuws wordt gebracht door diverse Britse media, waaronder Sky Sports en The Guardian. Volgens de kwaliteitskrant wil Frankfurt, de huidige Europa League-winnaar, nog een fors bedrag verdienen aan Kostic. Zijn contract in Duitsland loopt volgend jaar af. David Moyes vindt de Servisch international een aantrekkelijke optie, gezien zijn multifunctionaliteit.

Naast linksback kan hij ook als middenvelder of als linksbuiten uit de voeten. Bij The Hammers moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Aaron Cresswell. Eerder was TSG Hoffenheim-back David Raum in beeld, maar hij is hard op weg naar RB Leipzig. Daarnaast geldt ook linksachter Luke Thomas van Leicester City nog altijd als een transferdoelwit, weet The Guardian.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!