Transfernieuws

'Kane ziet transfer naar Bayern wel zitten, maar nog niet in het aankomende jaar'

'Kane ziet transfer naar Bayern wel zitten, maar nog niet in het aankomende jaar'

22-07-2022 10:57

Harry Kane ziet een overstap naar Bayern München wel zitten, weet BILD. Volgens het Duitse medium zou een transfer van de spits van Tottenham Hotspur allen pas in 2023 kunnen plaatsvinden.

BILD berust zich op bronnen die weten dat de Engelse spits na komend jaar graag naar Duitsland vertrekt. De belangen van Kane worden behartigd door het spelersbureau CK66. Binnen die organisatie vervult Charlie Kane – de broer van Harry – een belangrijke rol. ‘Er was geen ‘nee’ te horen uit Engeland’, klinkt het volgens de Duitse krant. Het contract van Kane loopt tot de zomer van 2024.

Met Kane wil Bayern een nieuwe superster aan zich binden. Bayern-directeur Hasan Salihamidzic wil een nieuwe transferstrategie uitvoeren met Der Rekordmeister, waardoor het structureel hoge ogen gaat gooien in Europa. Een mix van topsterren en jeugdig talent zou voor dit succes moeten zorgen. Met Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Sadio Mané en Matthijs de Ligt haalde de Duitsers vier echte versterkingen binnen deze zomer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!