Nieuws

Danjuma stelt Oranje-fans gerust na 'aanslag': 'Ik mag niet klagen'

Danjuma stelt Oranje-fans gerust na 'aanslag': 'Ik mag niet klagen'

10-11-2021 12:09

Arnaut Danjuma is pijnvrij en voelt zich goed, stelt hij zelf. De aanvaller van Villarreal CF ging in de wedstrijd tegen Getafe afgelopen weekeinde geblesseerd naar de kant en leek een vraagteken voor de interlands.

Hoe het met hem gaat? "Ik mag niet klagen", lacht Danjuma in gesprek met ESPN. De vleugelspeler geeft aan 'erg geschrokken' te zijn geweest. "Er is een aanslag op me gepleegd in de wedstrijd tegen Getafe. Ik ben gelijk naar de kant gehaald en er is een MRI-scan gemaakt", licht hij toe. Danjuma kon na de uitslag opgelucht ademhalen, want die was positief.

"Daarom heb ik me hier gemeld. De dokters hebben er hier nog naar gekeken en ik heb gisteren apart getraind, maar ik voel me goed", aldus een enthousiast klinkende Danjuma, die klaar is om te spelen tegen Montenegro en Noorwegen. "Ik verwacht het wel. Fysiek is er geen belemmering", besluit de Villarreal-aanvaller.

Dinsdag liet Louis van Gaal op de persconferentie al weten dat hij rekent op Danjuma. "Die is wel redelijk fit, denk ik", zei de bondscoach erover. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!