Raiola bevestigt dat Ihattaren dacht aan stoppen: 'Als hij mijn hulp wil, help ik'

Raiola bevestigt dat Ihattaren dacht aan stoppen: 'Als hij mijn hulp wil, help ik'

10-11-2021 09:36 Laatste update: 09:37
Serie A 0 Reacties

Mino Raiola heeft een boekje opengedaan over de kwestie Mohamed Ihattaren. De belangenbehartiger heeft al een tijd niks meer van de negentienjarige middenvelder, die al een maand van de radar is verdwenen, vernomen. 

Afgelopen zomer lagen PSV en Ihattaren zodanig overhoop met elkaar, dat een verkoop van de jongeling de enige uitkomst bood. Hoewel Raiola dacht dat Ihatteren nog niet rijp was voor het buitenland, stalde hij hem bij Juventus, dat de middenvelder direct uitleende aan Sampdoria. Daar heeft Ihattaren nog geen minuut gespeeld en verdween hij onlangs spoorloos. Raiola bevestigt tegenover Voetbal International dat hij vernam dat zijn cliënt wilde stoppen met voetbal.

"Als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen. Maar het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad", stelt Raiola, die al een tijdje op gespannen voet leeft met Ihattaren. Het is de invloedrijke zaakwaarnemer een raadsel waarom de oud-PSV'er niks meer van zich laat horen.

Binnen de Sampdoria-selectie gaat het verhaal dat Ihattaren terug is gekeerd naar Nederland vanwege zijn zieke moeder, vertelt Morten Thorsby (oud-sc Heerenveen) aan VI. Ook gaan de geruchten dat hij regelmatig bij zijn vriendin in Tilburg zou zijn en dat hij oud-ploeggenoten in het buitenland opzoekt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie