Nieuws

Groenen: 'Zijn bezig waar we op het veld hun kunnen overnemen, kunnen kwetsen'

Groenen: 'Zijn bezig waar we op het veld hun kunnen overnemen, kunnen kwetsen'

21-07-2022 17:56 Laatste update: 17:55

Jackie Groenen kijkt enorm uit naar de kwartfinale op het EK tegen Frankrijk. De middenvelder van de Oranje Leeuwinnen verwacht zaterdag een hele mooie wedstrijd.

"Ik kan persoonlijk niet wachten", zegt Groenen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dit is een superleuke fase. Iedereen is heel enthousiast, heeft er super veel zin in. Ik denk dat je dat gisteren hebt kunnen zien", doelt de middenvelder van Manchester United op het vermakelijke duel tussen Engeland en Spanje. De ploeg van Sarina Wiegman kroop door het oog van de naald en wist in de blessuretijd de Spanjaarden met 2-1 te verslaan.

Groenen verwacht zaterdag een zware kluif tegen titelfavoriet Frankrijk. "Zij zijn sterk aan het toernooi begonnen. Maar wij zijn bezig waar we op het veld hun kunnen overnemen, kunnen kwetsen. Waar dat precies is? Ja, dat ga ik natuurlijk niet vertellen", reageert Groenen met een grote glimlach op haar gezicht. De sterspeler van het Nederlands vrouwenelftal verwacht komende zaterdag veel spektakel. "We krijgen een hele mooie pot", besluit ze.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!