Nieuws

Overmars drukt door: Van Bommel ontvangt na Alderweireld een Argentijnse linksback

Overmars drukt door: Van Bommel ontvangt na Alderweireld een Argentijnse linksback

21-07-2022 13:33
1

Marc Overmars zit niet stil tijdens de transferperiode. Na het wereldkundig maken van de transfer van Toby Alderweireld is er nog een verdediger aan de selectie toegevoegd. Gaston Avila komt de Antwerpse gelederen versterken.

Avila is een linksback uit Argentinië en mag zich speler van Antwerp noemen wanneer hij door de medische keuring komt. De twintigjarige verdediger kan ook op centraal uit de voeten. Naar verluidt is er vier miljoen euro betaald aan zijn vorige werkgever, Boca Juniors. Avila tekent tot medio 2027 op De Bosuil.

De transfer van Avila komt niet uit het niets. Technisch directeur Marc Overmars is al langere tijd bezig met de verdediger, die ook aan Ajax werd gelinkt. Avila moet nog even wachten met zijn debuut voor de club uit België. Op zijn vroegst kan hij in het tweede competitieduel tegen Zulte Waregem zijn debuut gaan maken.

Avila is de volgende versterking van Antwerp. Eerder trok het Alderweireld, Vincent Janssen en Christopher Scott al aan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!