Interview

Mazraoui vertelt over onderhandelingen met Ajax: 'Hoe langer, hoe moeilijker'

Mazraoui vertelt over onderhandelingen met Ajax: 'Hoe langer, hoe moeilijker'

09-11-2021 20:51

Noussair Mazraoui is zich ervan bewust dat de contractonderhandelingen met Ajax lang duren. De rechtsback stelt echter wel dat zijn management nog in onderhandeling is met de Amsterdamse club.

Het contract van Mazraoui loopt na dit seizoen af. De Marokkaans international sprak al meerdere malen de wens uit om te verlengen, maar heeft zijn handtekening nog altijd niet gezet. "We zijn nu nog bezig met het proces van praten en onderhandelen", legt Mazraoui uit Bij Andy in de Auto. "Dat is nu echt vol aan de gang. We moeten kijken wat eruit komt, maar mensen zijn niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt."

Mazraoui weet dat de dag waarop hij een transfer maakt dichterbij komt. "Ik zit nu al zeventien jaar bij Ajax en ik word 24 jaar. Op een gegeven moment krijg je wel het gevoel van: hé, ik wil een stap maken. Ik wil niet zeggen dat het dit seizoen zo moet zijn, maar het moet ook niet langer dan twee jaar duren."

Vervolgens benadrukt Mazraoui dat hij niet onwelwillend staat tegenover een contractverlenging. "Ik sta ervoor open. Dat heb ik ook gezegd tegen Overmars. Ik ben daar heel eerlijk in."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!