Nieuws

'Qua profiel zou Nicolás Tagliafico de perfecte linksback zijn voor Feyenoord'

'Qua profiel zou Nicolás Tagliafico de perfecte linksback zijn voor Feyenoord'

20-07-2022 22:14 Laatste update: 22:20

Nicolás Tagliafico staat voor een transfer naar Olympique Lyon. De Argentijnse linksback van Ajax is zelf echter nog niet overtuigd van een overstap naar Frankrijk. Bij #DoneDeal de podcast worden de transferperikelen rondom de Ajacied besproken.

Bij de voetbalpodcast van VoetbalPrimeur denken de tafelgasten dat een transfer naar Olympique Lyon geen stap is die Tagliafico voor ogen had. "Hij wilde heel graag naar Barcelona. Natuurlijk is Lyon ook een grote club, maar ze spelen niet eens Europees voetbal", zegt VoetbalPrimeur-redacteur Tim van Duijn. "Uiteindelijk is het niet de stap die hij nog steeds voor ogen heeft, want hij wil gewoon naar de Premier League. Hij heeft nog steeds niet getekend, dat zegt genoeg. Twee weken geleden heeft Ajax al akkoord bereikt met Olympique Lyon", vult adjunct hoofdredacteur Ruben Winkels aan.

De heren vinden het merkwaardig dat Tagliafico nog steeds in Amsterdam rondloopt. "Twee jaar geleden had hij al een vertrekwens. Door corona ging dat toen niet door. Vervolgens heeft hij zijn contract verlengt tot 2023 en was er wederom sprake van een mogelijke overstap naar verschillende buitenlandse clubs, maar hij speelt nog steeds voor Ajax", reageert Winkels. Hoofdredacteur Dennie van Laar zou het wel mooi vinden als Tagliafico een binnenlandse transfer zou maken. "Qua profiel zou Tagliafico de perfecte linksback zijn voor Feyenoord, maar dat kan echt niet", zegt hij gekscherend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!