Transfernieuws

Juventus pikt De Ligt-opvolger voor 41 miljoen euro op bij stadgenoot Torino

Juventus pikt De Ligt-opvolger voor 41 miljoen euro op bij stadgenoot Torino

20-07-2022 21:17 Laatste update: 21:19

Juventus heeft al een nieuwe opvolger gevonden voor Matthijs de Ligt. Gleison Bremer maakt voor 41 miljoen euro de overstap van Torino naar De Oude Dame.

Bremer heeft een contract voor vijf jaar getekend in bij Juventus. De transfersom kan via bonussen oplopen tot 49 miljoen euro. De centrale verdediger werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot beste verdediger van de Serie A. Na Paul Pogba en Ángel di María -beiden transfervrij- is de Braziliaan de derde grote zomeraanwinst van Juventus.

De 25-jarige verdediger begon zijn carrière in zijn vaderland, waar Bremer in 2017 debuteerde bij Atlético Mineiro. Eén jaar later verkaste hij voor zo'n zes miljoen euro naar Torino. In drie seizoenen in Italië speelde de Braziliaan 110 duels, waarin hij dertien keer trefzeker was. 'We kunnen niet wachter om hem op het veld te zien in het Juventus-tricot', schrijft De Oude Dame op de clubsite.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!