Nieuws

'Ultimatum voor Tagliafico: Ajacied moet deze week keuze maken over zijn toekomst'

'Ultimatum voor Tagliafico: Ajacied moet deze week keuze maken over zijn toekomst'

20-07-2022 19:16

Nicolás Tagliafico moet op korte termijn gaan beslissen waar zijn toekomst ligt in de voetballerij. De Argentijnse back staat in de belangstelling van Olympique Lyon, die de druk op hem opvoert.

Tagliafico moet voor het einde van de week beslissen of hij de overstap naar Frankrijk maakt, melden De Telegraaf en Voetbal International. De club van Peter Bosz is bereid om vier miljoen neer te tellen voor de Argentijn. Naar verluidt heeft hij een verbeterd contract voorgeschoteld gekregen. Volgens de ochtendkrant kan de linkervleugelverdediger een stuk meer gaan verdienen dan bij Ajax

De twijfel zou hem vooral zitten in de komst van Alfred Schreuder. De nieuwe trainer wil Tagliafico graag bij zijn selectie houden en de verdediger vindt de werkwijze van de 49-jarige Barnevelder erg prettig. De Argentijnse back heeft nog een eenjarig contract bij Ajax, waardoor hij volgend seizoen gratis de deur uit kan lopen in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!