Nieuws

'Serie A-club kijkt naar Sinisterra, Feyenoord stelt vraagprijs vast voor drietal'

'Serie A-club kijkt naar Sinisterra, Feyenoord stelt vraagprijs vast voor drietal'

09-11-2021 20:15

Luis Sinisterra wordt wekelijks gevolgd door een Serie A-club die in de Champions League actief is, weet De Telegraaf. De ochtendkrant meldt niet om welke club het precies gaat, waardoor er vier opties zijn.

Juventus, Internazionale, AC Milan en Atalanta Bergamo vertegenwoordigen Italië in het miljardenbal dit seizoen. Eén van die teams kijkt dus elke week naar de verrichtingen van Sinisterra bij Feyenoord. Volgens De Telegraaf kan de Colombiaan zorgen voor een recordtransfer van de Stadionclub.

Daarnaast heeft Feyenoord al prijskaartjes om de nek gehangen van diverse spelers. Volgens De Telegraaf moet Tyrell Malacia minimaal achttien miljoen euro opleveren, wat ook geldt voor Orkun Kökcu. Feyenoord hoopt een nog hogere transfersom te ontvangen voor Justin Bijlow: de doelman zou een waarde van 25 miljoen vertegenwoordigen.

Feyenoord is bezig aan een sterk seizoen. De Rotterdammers zijn al zo goed als zeker van overwintering in de Conference League en kunnen de koppositie in de Eredivisie ruiken. Feyenoord heeft twee punten minder dan lijstaanvoerder Ajax, maar de ploeg van Arne Slot heeft nog een wedstrijd tegoed.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!