Nieuws

Voorzitter van Lille verraadt Sanches-transfer: 'Het wordt PSG óf AC Milan'

Voorzitter van Lille verraadt Sanches-transfer: 'Het wordt PSG óf AC Milan'

20-07-2022 16:25

Renato Sanches is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Lille OSC. De Portugese middenvelder gaat voor een binnenlandse stap naar Paris Saint-Germain óf voor een Italiaanse move naar AC Milan. Dat bevestigt voorzitter Olivier Létang.

"Renato Sanches gaat ons deze zomer verlaten", aldus de woorden van de voorzitter in de Franse media. "Het wordt PSG of Milan, twee grote opties voor Renato. Maar we hebben met beide clubs nog geen akkoord bereikt."

Volgens L’Équipe geeft Sanches de voorkeur aan een overstap naar PSG. Niet alleen is dat sportief en financieel gezien een grote stap vooruit, maar ook de aanwezigheid van Christophe Galtier – zijn voormalig trainer bij Lille – speelt daar ongetwijfeld een rol in. De Franse topclub stelt zich alleen niet meewerkend op: het wil niet verder gaan dan tien miljoen euro.

Dat zorg er weer voor dat Lille graag zaken doet met Milan, dat bereid is om zes miljoen meer over te maken naar de Noord Franse stad. Mocht PSG zich niet binnen 48 uur bedenken, dan zal Sanches naar alle waarschijnlijkheid met Milan gaan praten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!