Nieuws

'Strootman fungeert als ruilmiddel voor Marseille en vertrekt opnieuw naar Italië'

'Strootman fungeert als ruilmiddel voor Marseille en vertrekt opnieuw naar Italië'

20-07-2022 15:12

Kevin Strootman doet eindelijk de deur achter zich dicht bij Olympique Marseille. De verdedigende middenvelder gaat maar weer eens naar Italië. Hellas Verona is de club die hem oppikt.

Strootman wordt gebruikt als ruilmiddel inzake de transfer van Darko Lazovic, meldt de Italiaanse journalist Ginaluca Di Marzio. Lazovic was speler van Verona en vertrekt naar Marseille, dat vier à vijf miljoen euro en de Nederlander over heeft voor de Serviër. Strootman kan zich wel vinden in de kwestie.

De oud speler van Sparta, FC Utrecht, PSV en AS Roma speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Cagliari, waar hij door menig blessureleed niet verder kwam dan elf optredens. Daarmee degradeerde hij naar de Serie B, maar nu blijft hij toch op het hoogste niveau in Italië. Strootman is een slechte investering van Marseille gebleken, aangezien hij in 2018 voor zo’n 25 miljoen euro werd overgenomen uit Rome.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!