Nieuws

Blessures bij Ajax: Trio verlaat het trainingskamp in Oostenrijk vroegtijdig

Blessures bij Ajax: Trio verlaat het trainingskamp in Oostenrijk vroegtijdig

20-07-2022 11:59

Youri Baas, Naci Ünüvar en Youri Regeer zijn huiswaarts gegaan vanuit het trainginskamp van Ajax in Oostenrijk. Het trio heeft klachten en gaat daarom in Nederland verder aan hun herstel werken, maken de Amsterdammers bekend op de clubsite.

Voor Ünüvar en Regeer geldt dezelfde blessure. Het tweetal heeft last van de voet. Voor Baas is er een kwetsuur aan de rug. Regeer speelde dinsdag nog mee in het oefenduel tegen Red Bull Salzburg (2-3 zege), maar dit was niet het geval voor Baas en Ünüvar.

Het laatstgenoemde tweetal maakte afgelopen vrijdag nog wel deel uit van de selectie van. De Amsterdammers speelden toen met 1-1 gelijk tegen Eupen, waar Baas de hele wedstrijd op de bank mocht toekijken en Ünuvar een uur in actie kwam.

Aanstaande zaterdag staat het laatste oefenduel van het Oostenrijkse Ajax-trainingskamp op het programma. De landskampioen treft dan Europa League-finalist Eintracht Frankfurt. Na terugkomst wacht er met de benefietwedstrijd tegen Shakthar Donetsk nog één wedstrijd voor de eerste echte testcase van het seizoen: het duel met PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!