Nieuws

Keepersproblemen in Arnhem: ook Schubert voor langere tijd uit de roulatie

Keepersproblemen in Arnhem: ook Schubert voor langere tijd uit de roulatie

20-07-2022 11:40 Laatste update: 11:43

Vitesse zit krap in de doelmannen. Na het wegvallen van Jeroen Houwen is Markus Schubert de volgende keeper die met een blessure kampt. De 24-jarige Duitser heeft knieproblemen, meldt Voetbal International

Dat komt hard aan voor Schubert. De doelman die afgelopen seizoen nogal vaak in het nieuws kwam omdat hij niet zo’n sterke indruk maakte, was op de goede weg terug tijdens de voorbereiding. Hij leek dan ook zijn plek te hebben terugveroverd, maar daar gaat door de blessure nu weer eens streep doorheen.

Het kwetsuur is zelfs zo erg dat er zelfs een operatie aan te pas moet komen. Dat betekent dat Schubert voor langere tijd uit de roulatie is, waardoor hij het begin van de het nieuwe Eredivisieseizoen moet missen. Volgens Vitesse gaat het enkele weken duren voordat de doelman weer op het veld te bewonderen is.

De een zijn dood is de ander zijn brood, dat zal Daan Reiziger denken. De 21-jarige doelman is normaal gesproken de derde doelman in de Arnhemse selectie, maar Thomas Letsch lijkt geen andere keuze te hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!