Transfernieuws

'De Ligt-opvolger ontvangt woedende reacties, Juventus telt 50 miljoen euro neer'

'De Ligt-opvolger ontvangt woedende reacties, Juventus telt 50 miljoen euro neer'

20-07-2022 09:05

Juventus heeft de opvolger voor de naar Bayern München vertrokken Matthijs de Ligt zo goed als binnen. De Braziliaanse verdediger Gleison Bremer wordt overgenomen van stadsgenoot Torino. De overstap naar de concurrent wordt hem niet in dank afgenomen.

De beste verdediger van het voorbije Serie A-seizoen leek lange tijd hard op weg naar Internazionale. Toch slaagt Juventus erin de mandekker voor de neus van de concurrent weg te kapen. De Oude Dame betaalt volgens diverse bronnen 50 miljoen euro, waarvan negen miljoen euro aan eventuele bonussen wordt gereserveerd.

Op social media wordt er verhit gereageerd door Torino-fans op de overstap naar Juventus. Als Bremer de medische keuring doorstaat ligt er een vijfjarig contract voor hem klaar. Inmiddels liep de Serie A-grootmacht al vooruit op de komst van de stopper door beelden van hem via Twitter te delen. De transfer is in Italië groot nieuws. Bremer domineert de voorpagina's van de Italiaanse kranten. 

La Gazetta

Corriere dello Sport

Tuttosport

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!