Nieuws

'Minimaal 40 miljoen voor Gakpo, langer verblijf Sangaré niet uitgesloten'

'Minimaal 40 miljoen voor Gakpo, langer verblijf Sangaré niet uitgesloten'

20-07-2022 08:46 Laatste update: 08:58

De toekomst van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré ligt in ieder geval de komende weken nog bij PSV, weet het Eindhovens Dagblad. Volgens de regionale krant staat technisch directeur John de Jong een eventuele transfer niet toe zo lang de Brabanders zich nog niet geplaatst hebben voor de Champions League.

PSV luistert niet naar biedingen van minder dan veertig miljoen euro op Gakpo, waar Sangaré op zijn beurt 37 miljoen euro moet opbrengen. Voor de Ivoriaan bestaat nog geen concrete interesse, weet het ED. Daardoor is ook een contractverlenging nog niet bij voorbaat uitgesloten voor de controleur op het middenveld.

In de derde voorronde van het miljardenbal werden de Eindhovenaren gekoppeld aan AS Monaco. Die wedstrijden vinden op 2 augustus en 9 augustus plaatst. Als een club zich in de tussentijd meldt, werkt PSV niet mee.

Gakpo ontbrak nog in de voorbije oefenduels met Villarreal (1-2 verlies) en FC Eindhoven (5-0 winst), maar lijkt op tijd hersteld voor de belangrijke wedstrijden in het voorportaal van de Champions League. Sangaré speelde wel in beide ontmoetingen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!