Nieuws

'Cavani (35) is dichtbij La Liga-debuut: hereniging met voormalig trainer lonkt'

'Cavani (35) is dichtbij La Liga-debuut: hereniging met voormalig trainer lonkt'

19-07-2022 13:39

Edison Cavani heeft inmiddels al een leeftijd van 35 jaar bereikt, maar dat zegt niets. De Uruguayaanse havik heeft naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe uitdaging gevonden. El Matador kan zijn carrière voortzetten bij Villarreal CF. Dat meldt Marca

Cavani stond de afgelopen twee seizoenen onder contract bij Manchester United, maar mag daar nu transfervrij vertrekken. Dat is ook Unai Emery niet ontgaan. De trainer van Villarreal ziet een reünie met zijn voormalig topspits wel zitten. De twee werkte eerde samen bij Paris Saint-Germain. Van een done deal is echter nog geen sprake. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de overgang beklonken wanneer Paco Alcácer is verkocht. Celta de Vigo wordt hoogstwaarschijnlijk zijn bestemming.

In 2007 stak Cavani de Atlantische Oceaan over om aan de slag te gaan in Europa. Hij speelde bij Palermo, Napoli, Paris Saint-Germain en Manchester United. In totaal werd hij drie keer topscorer van de competities waarin hij actief was. Eén keer in de Serie A en één keer in de Ligue 1. Bij Villareal mag hij gaan proberen om Pichichi van de Primera División te worden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!