Nieuws

Tegengeluid uit Nederland: 'Tagliafico twijfelt nog altijd over zijn toekomst'

Tegengeluid uit Nederland: 'Tagliafico twijfelt nog altijd over zijn toekomst'

19-07-2022 13:14 Laatste update: 14:41
1

Dinsdag kwam in de Franse media naar buiten dat Nicolas Tagliafico er al uit zou zijn met Olympique Lyon, maar vanuit Nederland wordt dit vooralsnog tegengesproken. De Argentijn is momenteel ‘gewoon’ met Ajax mee op trainingskamp en heeft nog altijd geen beslissing genomen, weten De Telegraaf en Voetbal International

Tagliafico steekt het niet onder stoelen of banken dat hij Ajax het liefst zou verlaten. De back heeft naar verluidt opties zat, uit de Premier League, Primera División en Ligue 1. Uit laatstgenoemde competitie is Olypmique Lyon erg concreet, zo concreet zelfs dat L’Équipe al spreekt over een akkoord tussen beide partijen.

Daar is volgens het management van de back (ICM/Stallar Group) niets van waar. Tagliafico heeft nog altijd geen toezegging gedaan en zou nog twijfelen over zijn toekomst. Pas wanneer de Argentijn toestemming heeft gegeven, is de transfer rond.

Ajax verlangt zo’n vier miljoen euro voor Tagliafico. Dat lijkt op het eerste oog een laag bedrag, maar de Amsterdammers hebben dit afgesproken met de linksback nadat in de winter een overgang naar FC Barcelona werd tegengehouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!