Transfernieuws

Tottenham presenteert zesde aanwinst: maximaal 23.5 miljoen naar Middlesbrough

Tottenham presenteert zesde aanwinst: maximaal 23.5 miljoen naar Middlesbrough

19 juli - 11:46
0

Tottenham Hotspur zit niet stil op de transfermarkt en heeft de zesde zomeraanwinst binnen. Djed Spence komt over van Middlesbrough FC en kost de Londense club maximaal 23.5 miljoen euro.

De Spurs maken dinsdagochtend de overstap officieel bekend. Middlesbrough ontvangt 14.5 miljoen euro voor de rechtsback en dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 23.5 miljoen euro. Tottenham werd onder Antonio Conte het afgelopen seizoen knap vierde in de Premier League en heeft daardoor Champions League-voetbal afgedwonen. Tottenham hing de afgelopen seizoen net onder die grens en is nu een stuk aantrekkelijker geworden voor spelers. 

Dat is op de transfermarkt ook te zien. Toppers als Harry Kane en Heung-min Son worden behouden en inmiddels kan de club de zesde versterking voor het nieuwe seizoen presenteren. Spurs was al maandenlang concreet geïnteresseerd in de 21-jarige Spence en was lang in onderhandeling met Middlesbrough. Spence was het afgelopen seizoen actief bij Nottingham Forest als huurling en maakte daar een sterke indruk. Mede dankzij de onvermoeibare rechtsback promoveerde de club onlangs naar de Premier League.  

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie