Nieuws

ESPN Mexico: Feyenoord wil doorpakken en doet zijn gewenste spits een aanbieding

ESPN Mexico: Feyenoord wil doorpakken en doet zijn gewenste spits een aanbieding

19-07-2022 07:48 Laatste update: 08:17

Maandag werd bekend dat Feyenoord verregaande interesse heeft in Santiago Giménez. De Rotterdammers zouden al wekenlang hun interesse kenbaar hebben gemaakt, maar er zou nog geen bod zijn gedaan. Daar is nu verandering in gekomen, weet de Mexicaanse tak van ESPN te melden.

Volgens David Faitelson, een Mexicaanse journalist van ESPN met ruim drie miljoen volgers op Twitter, zou Feyenoord een officiële aanbieding hebben gedaan aan het adres van de Mexicaanse spits.

Daarmee lijkt De Stadionclub te voldoen aan de wensen van trainer Arne Slot, die afgelopen zaterdag nog opriep dat hij graag zou zien dat de selectie werd versterkt. Dat lijkt nu toch echt te gaan gebeuren. De Rotterdammers hopen op deze manier Giménez te kunnen verwelkomen, terwijl een transfer van de Pool Sebastien Szymanski naar verluidt ook deze week wordt afgerond.

Mocht de komst van de spits van Cruz Azul snel worden afgerond, dan heeft de spitspositie zijn volledige nieuwe vorm gekregen. Eerder vertrokken Bryan Linssen (Urawa Red Diamonds) en Cyriel Dessers (terug naar KRC Genk) en kwam Danilo Pereira (Ajax).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!