Nieuws

Tumor ontdekt bij Haller: 'Het nieuws van vandaag komt als een schok'

Tumor ontdekt bij Haller: 'Het nieuws van vandaag komt als een schok'

18-07-2022 23:11 Laatste update: 23:20
1

Er is een tumor ontdekt bij Sébastien Haller, meldt Borussia Dortmund maandagavond. De voormalig Ajax-spits heeft direct het trainingskamp verlaten. 

Eerder op de maandag meldde BVB al dat Haller zijn officieuze debuut voor Dortmund moest uitstellen, omdat hij zich niet helemaal fit voelde. Na een uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat de Ivoriaanse spits teelbalkanker heeft. De komende dagen zullen er verdere onderzoeken plaatsvinden. Dortmund wenst zijn kersverse aanwinst sterkte en laat weten de privacy van Haller en zijn familie te respecteren.

"Het nieuws van vandaag komt als een schok voor Sebastien Haller en voor ons allemaal. De hele BVB-familie wenst Sébastien zo snel mogelijk een volledig herstel, we hopen hem zo snel mogelijk weer te kunnen zien. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij de best mogelijke behandeling krijgt", aldus Sebastian Kehl, sportief directeur van Dortmund.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!