Nieuws

Concurrent Gravenberch mogelijk langere tijd uit de roulatie wegens knieoperatie

Concurrent Gravenberch mogelijk langere tijd uit de roulatie wegens knieoperatie

18-07-2022 18:15

Bayern München moet het de komende tijd stellen zonder zijn sterkhouder Leon Goretzka. De Duitse middenvelder heeft maandag een knieoperatie ondergaan.

Goretzka kampt al langere tijd met knieklachten. In de winterstop besloot Der Rekordmeister in samenspraak met de middenvelder voor een conservatieve behandeling te kiezen in plaats van een operatie. Nu blijkt uit de kijkoperatie van maandag dat er nieuwe schade is in de knie van de international van Duitsland. Naar alle waarschijnlijkheid moet hij acht tot tien weken revalideren. Hierdoor zal de concurrent van Ryan Gravenberch de seizoensstart moeten missen.

Gravenberch kwam deze zomer voor een bedrag van zo'n 25 miljoen euro over van Ajax. De talentvolle Nederlander tekende in de Allianz Arena een contract voor vijf seizoenen. Bayern gaat op trainingskamp naar Amerika, een uitgelezen kans voor de Oranje-international om zich te bewijzen aan trainer Julian Nagelsmann. Goretzka moet de tour naar de Verenigde Staten noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!