Transfernieuws

Feyenoorder Bannis voor de derde keer verhuurd: 'Past precies in het plaatje'

Feyenoorder Bannis voor de derde keer verhuurd: 'Past precies in het plaatje'

18-07-2022 17:24

Naoufal Bannis speelt komend seizoen op huurbasis voor FC Eindhoven. Feyenoord verhuurd zijn twintigjarige spits voor de derde keer in korte tijd.

Bannis kwam afgelopen seizoen niet in de plannen voor van trainer Arne Slot. Dit jaar heeft de aanvalsleider ook weinig perspectief in Rotterdam, waardoor hij op huurbasis naar Eindhoven vertrekt. "Met Naoufal halen we een directe versterking binnen voor onze spitspositie. In onze zoektocht naar een nieuwe aanvalsleider past Naoufal precies in het plaatje. Een jonge gedreven jongen die al ervaring heeft op dit niveau en zich nog graag wilt laten zien. Ik verwacht veel van hem dit seizoen", vertelt technisch manager Marc Scheepers via de clubkanalen van Eindhoven.

De Feyenoorder speelde in 2021 al een half jaar op huurbasis voor FC Dordrecht. Afgelopen seizoen vertrok hij wegens gebrek aan speelminuten in de winterstop naar NAC Breda. Bannis speelde in totaal dertig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij elf keer scoorde en drie assists leverde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s