Nieuws

The King of Manchester 8: 'United-fans: Antony moet even lekker normaal doen'

The King of Manchester 8: 'United-fans: Antony moet even lekker normaal doen'

02-09-2022 13:40 Laatste update: 12-09-2022 18:02
6

Afgelopen zondag boekte Erik ten Hag wederom een succes met zijn Manchester United. Met voormalig Ajacied Antony in de basis werd Arsenal verslagen op Old Trafford. Hoe deed de Braziliaan het eigenlijk? De mannen van de podcast The King of Manchester bespreken de laatste ontwikkelingen binnen de club!

Op wekelijke basis produceert VoetbalNieuws de podcast waarin alle ontwikkelingen rondom Ten Hag en Manchester United besproken worden. Hoe vindt de Engelse pers hoe Ten Hag het doet? Weet hij indruk te maken? Hoe doen de (voormalige Eredivisie-)aankopen het bij The Mancunians?

Niets blijft onbesproken. Onder leiding van talkshowhost Danny Vos schuiven redacteuren van VoetbalNieuws én genodigden aan. Deze week wordt de wedstrijd tegen Arsenal uitvoerig besproken, de prestaties van Antony onder de loep genomen en er wordt gebeld met Ron Snellen. De achtste aflevering staat nu online en is te beluisteren via Spotify!

Heb je tips, suggesties of andere opmerkingen? Laat het weten in de comments!

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!