Nieuws

Groenen: 'Ik heb niet vaak een toernooi meegemaakt met zoveel emoties'

Groenen: 'Ik heb niet vaak een toernooi meegemaakt met zoveel emoties'

17-07-2022 21:50

Jackie Groenen is blij dat ze zondagavond haar rentree kon maken bij de Oranje Leeuwinnen. De middenvelder van Nederland moest in quarantaine vanwege een positieve coronatest, waardoor ze het treffen met Portugal noodgedwongen moest missen.

Afgelopen vrijdag mocht Groenen weer aansluiten bij de selectie van bondscoach Mark Parsons. Ze omschrijft afgelopen week als 'heel hectisch'. "Van heel verdrietig, naar heel blij, naar heel veel emoties. Het heeft mij wel veel pijn gedaan. Ik heb nog niet vaak een toernooi meegemaakt met zoveel emoties, dus ik ben ontzettend blij dat ik hier ben", zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad

Groenen moest afgelopen week individueel trainen. "Dat was top. Om me scherp te kunnen houden", reageert de speelster van Manchester United. "En ja, tuurlijk is het ook supergek, alleen, maar je doet er alles aan. Blijven trainen, aan mijn techniek werken, blijven schieten. Heel veel baantjes. Heel veel op en neer gerend. Want ik wilde gewoon zo goed mogelijk terugkomen. Gelukkig heb ik dat best wel snel kunnen doen, dus daar ben ik wel heel blij mee."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!