Nieuws

Ihattaren niet mee met Ajax voor trainingskamp in Oostenrijk

Ihattaren niet mee met Ajax voor trainingskamp in Oostenrijk

17-07-2022 19:14

Ajax heeft de spelerslijst bekendgemaakt voor het trainingskamp in Oostenrijk. Alfred Schreuder selecteert voor de periode in het Alpenland 29 spelers. Onder meer Mohammed Ihattaren blijft in Amsterdam achter.

Daarnaast gaan ook Maarten Stekelenburg en Amourricho van Axel Dongen niet met de Amsterdammers mee naar Oostenrijk. Het trio spelers heeft te kampen met blessures. In het Alpenland gaat de regerend landskampioen oefenen tegen RB Salzburg (19 juli), Eintracht Frankfurt (23 juli) en Shakhtar Donetsk (26 juli). Vier dagen na het duel met de Oekraïense ploeg staat de eerste serieuze krachtmeting op het programma: op 30 juli wordt er met bekerwinnaar PSV gestreden om de Johan Cruijff Schaal.

Vanzelfsprekend reist ook Lisandro Martínez niet mee met de Amsterdammers richting Bramberg am Wildkogel. Ajax is akkoord met Manchester United over een transfersom van 67 miljoen euro voor de Argentijn. Alleen de medische keuring scheidt de international nog van een overgang naar The Mancunians.

De volledige Ajax-selectie

Remko Pasveer 
Jay Gorter 
Sten Kremers 
Tom de Graaf 
Nico Tagliafico 
Lisandro Magallán 
Perr Schuurs 
Daley Blind 
Jurriën Timber 
Devyne Rensch 
Sean Klaiber 
Kik Pierie 
Owen Wijndal 
Youri Regeer 
Edson Álvarez 
Davy Klaassen 
Kenneth Taylor 
Mohammed Kudus 
Dusan Tadic 
Steven Berghuis 
Antony 
Mohamed Daramy 
Steven Bergwijn 
Naci Ünüvar 
Sontje Hansen 
Kristian Hlynsson 
Youri Baas 
Kian Fitz-Jim 
Christian Rasmussen 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!