Transfernieuws

Kersverse PSV-aanwinst: 'Nu ik hier ben, vallen die woorden op zijn plaats'

Kersverse PSV-aanwinst: 'Nu ik hier ben, vallen die woorden op zijn plaats'

17-07-2022 18:51 Laatste update: 20:14

Jarrad Branthwaite (20) werd zondag officieel gepresenteerd als nieuwste aanwinst van PSV. De Engelse verdediger kijkt uit naar de uitdaging die voor hem ligt in Eindhoven en spreekt over een 'perfecte stap'.

De centrale verdediger wordt voor een jaar gehuurd van Everton. Het afgelopen half jaar speelde hij nog op huurbasis voor Blackburn Rovers in het Championship. "Ik ben blij dat ik hier kan aansluiten", vertelt Branthwaite op de clubsite. "PSV is een ontzettend grote club, die tijdens mijn eerste contact al voelt als een familie. De mensen geven me het gevoel dat ik welkom ben en de faciliteiten zijn van topniveau. Ik kan niet wachten om hier aan de slag te gaan."

De fysiek sterke verdediger vertelt dat algemeen directeur Marcel Brands een belangrijke rol speelde in zijn komst naar Nederland. "Marcel sprak met me over de club en zijn historie. Nu ik hier ben, vallen die woorden op z’n plaats. Als je het aan mij vraagt is dit de perfecte stap voor mij. PSV gaf me vanaf het eerste moment het gevoel dat ze me écht wilden hebben. De kans om voor de prijzen te spelen en Europese duels uit te vechten grijp ik met twee handen aan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!