Nieuws

'Bod op Memphis: FC Barcelona wijst bedrag van zeventien miljoen euro af'

'Bod op Memphis: FC Barcelona wijst bedrag van zeventien miljoen euro af'

17-07-2022 18:42
1

Diario SPORT pakt uit met het nieuws dat Tottenham Hotspur zeventien miljoen euro wil neertellen om Memphis Depay los te weken bij FC Barcelona. Genoeg voor een akkoord is dat niet: de Blaugranas zetten in op een bedrag van twintig miljoen euro.

Eerder op de zondag werd al duidelijk dat Barcelona zich 'flexibel' opstelt wanneer een club zich meldt voor Memphis en niet de hoofdprijs vraagt voor de spits. De interesse is inmiddels ook kenbaar gemaakt bij de entourage van de international. Hij zou echter zelf niet staan te springen om terug te keren in de Premier League. In Engeland flopte Memphis eerder bij Manchester United.

Het contract van Memphis verloopt medio 2023 bij Barcelona. Dat is ook de reden dat The Spurs niet bereid lijken meer geld te betalen dan zeventien miljoen euro voor de rechtspoot, stelt de sportkrant. Net als Frenkie de Jong blijft ook de voormalig Olympique Lyon- en PSV-aanvaller het liefst bij Barcelona. Eerder deze week zou hoofdtrainer Xavi Hernández Memphis hebben meegedeeld dat hij niet op veel speelminuten hoeft te rekenen.

Met Ferran Torres, Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Pierre-Emerick Aubameyang én aankoop Raphinha is de concurrentie bij de Blaugranas moordend. Daarnaast komt ook Robert Lewandowski naar Barcelona. Alleen de medische keuring scheidt de Poolse doelpuntenmachine nog van een contract. Mede hierdoor heeft Memphis weinig uitzicht op speelminuten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!