Nieuws

Ten Hag maakt diepe indruk op Shaw: 'Met details win je wedstrijden'

Ten Hag maakt diepe indruk op Shaw: 'Met details win je wedstrijden'

17-07-2022 14:59

Erik ten Hag presenteert zich als een 'veeleisende' manager bij Manchester United, stelt Luke Shaw. De Engelse linksback is onder de indruk van de werkwijze van de Nederlander en de aandacht die de Tukker heeft voor de details.

Ten Hag was na de zege op Liverpool kritisch op zijn spelers, zowel in de media al in de kleedkamer. "De manager eist meer en we moeten steeds beter worden", zegt Shaw tegen het clubkanaal van The Mancunians. "Hij heeft veel gesproken over het team, de structuur en de manier waarop hij wil spelen. Het zijn veel details, maar met details win je wedstrijden."

De Nederlander leidt veel trainingssessies zelf en komt 'betrokken' op Shaw over. "Als hij ziet dat mensen niet voldoen aan de normen die hij wil tijdens de training, zal hij ervoor zorgen dat ze het te horen krijgen. Ik denk dat dat goed is, want hij legt op die manier de lat hoog."

Momenteel verblijft Ten Hag met Manchester United in Australië. Hij wist zijn eerste twee oefenwedstrijden als manager allebei winnend af te sluiten. Het eerst duel resulteerde in een 4-0 overwinning op Liverpool. Vervolgens werd ook Melbourne Victory (1-4) overtuigend verslagen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!