Transfernieuws

''Flexibel' FC Barcelona verlangt niet de hoofdprijs voor Memphis'

''Flexibel' FC Barcelona verlangt niet de hoofdprijs voor Memphis'

17-07-2022 14:03 Laatste update: 14:20

Memphis Depay en FC Barcelona hebben afgelopen week een onderhoud gehad om de toekomst van de Nederlander te bespreken. Als de spits in Catalonië besluit te blijven, rekent hoofdtrainer Xavi Hernández op hem. Bij een vertrek zal niet de hoofdprijs worden gevraagd.

Dat meldt Fabrizio Romano. Volgens de transferexpert staat Memphis alleen open voor een transfer als 'een belangrijke club' zich voor hem meldt. Met Ferran Torres, Ansu Fati, Ousmane Dembélé, Pierre-Emerick Aubameyang én aankoop Raphinha is de concurrentie bij de Blaugranas moordend. Daarnaast is Robert Lewandowski hard op weg om zich binnenkort FC Barcelona-speler te mogen noemen.

Als de kans zich voor Memphis aandient om een transfer te maken, zal Barça zich 'flexibel' opstellen, schrijft de transfergoeroe. Daarbij zou niet de hoofdprijs verlangd worden voor de international van Oranje. Naar verluidt zet Barcelona in op een bedrag van twintig miljoen euro wat de clubtopscorer van het afgelopen seizoen moet opbrengen. Het contract van Memphis loopt medio 2023 af.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!