Transfernieuws

Streep door lucratief avontuur voor Vaessen: 'Op het laatste moment afgeketst'

Streep door lucratief avontuur voor Vaessen: 'Op het laatste moment afgeketst'

17-07-2022 13:50 Laatste update: 14:06

Etienne Vaessen vertrekt niet naar het Midden-Oosten, zo schrijft de doelman op zijn Instagram-pagina. De RKC Waalwijk-doelman was hard op weg naar FC Abha uit Saudi-Arabië, maar wist geen overeenstemming te bereiken over een contract.

De overgang leek een kwestie van tijd, nadat RKC en FC Abha overeenstemming over een transfersom hadden bereikt. 'Zoals jullie wisten zou ik een transfer maken naar FC Abha. Die transfer is gisteren (zaterdag, red.) op het laatste moment afgeketst, omdat ik er contractueel niet ben uitgekomen met de club', licht Vaessen het één en ander toe via Instagram.

Daardoor sluit de keeper gewoon weer aan bij de Waalwijkers. 'Ik focus me weer volledig op RKC en ben onderweg naar het trainingskamp in Duitsland', aldus Vaessen. De goalie staat bij de Brabanders voor zijn achtste seizoen en speelde tot dusver 54 wedstrijden in de Eredivisie en 79 in de Keuken Kampioen Divisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!