Transfernieuws

'Milan geeft gas en zet in op komst drietal, Zlatan verlengt contract'

'Milan geeft gas en zet in op komst drietal, Zlatan verlengt contract'

17-07-2022 13:03

Zlatan Ibrahimovic gaat nog een jaar door bij AC Milan, meldt La Gazzetta dello Sport. Daarnaast blazen de Rossoneri de interesse in Renato Sanches nieuw leven in en moet vleugelverdediger Japhet Tanganga op huurbasis naar de Italiaanse modestad komen.

De contractverlenging wordt volgens de roze sportkrant dinsdag wereldkundig gemaakt door AC Milan. Daardoor staat Ibrahimovic alweer voor zijn derde seizoen bij de regerend landskampioen. Toch is zeker dat de doelpuntenmachine maximaal een half jaar wedstrijden gaat spelen. Momenteel is de Zweed namelijk aan het revalideren van een zware knieblessure. De verwachting is dat Ibracadabra pas januari 2023 weer wedstrijd fit is.

Ook op de transfermarkt zit AC Milan niet bepaald stil. De club gaat 'versnellen' in de jacht op Club Brugge-spelmaker Charles De Ketelaere en ook de komst van Renato Sanches hebben de Milanezen nog altijd niet uit hun hoofd gezet. Alhoewel Paris Saint-Germain naar verluidt de beste papieren heeft, probeert technisch directeur Paolo Maldini de Portugese Golden Boy van 2016 te overtuigen. Tot slot wordt de mogelijkheid onderzocht om Tanganga te huren van Tottenham Hotspur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!