Transfernieuws

RTV Rijmond bericht over 'bijna zekere' Feyenoord-deal, FTM houdt slag om de arm

RTV Rijmond bericht over 'bijna zekere' Feyenoord-deal, FTM houdt slag om de arm

08-11-2021 16:13

Feyenoord heeft nog altijd een oogje op Fredrik André Björkan. Afgelopen zomer probeerde de Stadionclub al om de Noorse linksback naar Nederland te halen, maar dat lukte niet. RTV Rijmond stelt dat Feyenoord op korte termijn een tweede poging gaat wagen.

Volgens de regionale omroep staat de komst van Björkan, die komende winter transfervrij is, zelfs al zo goed als vast. Frank Stout, verslaggever van RTV Rijmond, vertelt er kort over in de Feyenoord-podcast. "Er gaat zo goed als zeker een nieuwe Noor naar Feyenoord komen", stelt Stout, waarmee hij naar Björkan lijkt te verwijzen. "Van wat ik begrijp, gaat dat voor de winterstop wel goedkomen."

Het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt houdt echter een slag om de arm. 'Not so sure', schrijft het Twitter-account over de komst van Björkan. Het lijkt waarschijnlijk dat de interesse in de Bodö/Glimt-verdediger nog zal toenemen, door de goede Europese prestaties van de club.

Als Björkan voor Feyenoord kiest, dan zal hij de met Tyrell Malacia moeten strijden om een plekje op de linksbackpositie. De kans lijkt echter aanwezig dat de Nederlander na dit seizoen vertrekt uit Rotterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!