Transfernieuws

'Bedrijvig Ajax concurreert met Borussia Dortmund en Schalke om Pools talent'

'Bedrijvig Ajax concurreert met Borussia Dortmund en Schalke om Pools talent'

17-07-2022 12:10 Laatste update: 12:11

Antoni Kozubal staat in de belangstelling van Ajax, meldt BILD. Het zeventienjarige talent wordt ook begeerd door Borussia Dortmund en Schalke 04.

Kozubal is een Poolse middenvelder die momenteel zijn brood verdiend bij Lech Poznan, waar John van den Brom aan het roer staat. Tot dusver speelde hij vijf wedstrijden op het hoogste niveau. Het contract van Kozubal loopt door tot medio 2024, waardoor er een transfersom op tafel moet komen.

Eerder werd de spelverdeler al uitgeleend aan het eveneens Gronik Polkowice, actief op het tweede niveau in Polen. Daarnaast Kozubal een bekend gezicht in de nationale jeugdelftallen. Het is nog niet duidelijk hoe concreet Ajax voor hem is.

Zaterdag roerden de Amsterdammers zich nadrukkelijk op de transfermarkt. Volgens diverse media is Ajax dicht bij de afronding van twee grote transfers. Naar verwachting wordt binnenkort de transfers van zowel Calvin Bassey (Rangers FC) en Brian Brobbey (RB Leipzig) wereldkundig gemaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!