Nieuws

Ook goed nieuws voor Bayern na Lewandowski-vertrek: de 'chefkok' tekent wel bij

Ook goed nieuws voor Bayern na Lewandowski-vertrek: de 'chefkok' tekent wel bij

16-07-2022 15:40 Laatste update: 15:45

Bayern München heeft een akkoord bereikt over de contractverlening van Serge Gnabry. De 27-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2026 aan de club verbindt, valt te lezen op de clubwebsite.

Gnabry en Bayern waren al voor lange tijd in gesprek over een langere samenwerking, maar konden elkaar nog niet echt vinden. Even leek het erop dat ‘de chefkok’ een overstap zou maken naar Real Madrid, aangezien er even werd geflirt. Zijn maatje David Alaba speelt bij de Madrilenen en dat zou Gnaby ook wel zien zitten.

Uiteindelijk zijn beide partijen er toch uitgekomen, waardoor Gnabry nog wat langer in het shirt van Der Rekordmeister te bewonderen is. Bayern-directeur Hasan Salihamidzic is in zijn nopjes. 'We zijn blij dat Serge zijn contract heeft verlengd tot 2026. Serge is een gezicht van Bayern, hij is Duits international en er zit nog genoeg potentie in hem. Hij maakt onderdeel uit van het hart van het team en heeft de club al zo veel gegeven.'

Dat scenario geldt niet voor Robert Lewandowski. De Pool nam vandaag afscheid van zijn ploeggenoten en is hard op weg naar FC Barcelona. De Poolse spits heeft hiermee zijn gewenste transfer te pakken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!