Transfernieuws

Monaco shopt in de Bundesliga en bezorgt Boadu een Zwitserse concurrent

Monaco shopt in de Bundesliga en bezorgt Boadu een Zwitserse concurrent

15-07-2022 22:10

Myron Boadu mag zich zorgen gaan maken bij AS Monaco. De Monegasken hebben met Breel Embolo een nieuwe spits in huis gehaald. Dat betekent dat de Nederlander nog meer aan de bak moet.

Embolo komt permanent over van Borussia M'gladbach, de club waar hij drie seizoenen voor uit kwam. De Zwitser gold ooit als een van de grootste talenten ter wereld in zijn tijd bij FC Basel, maar sinds zijn overgang naar FC Schalke 04 stagneerde zijn carrière enigszins. Mede door zijn rijke historie aan blessureleed is de gouden toekomst die hem ooit werd voorspeld er nog niet helemaal uitgekomen.

Wie weet ligt de Franse competitie hem beter en bereikt hij eindelijk het potentieel dat in hem werd gezien. Mocht dat gebeuren, is dat wellicht slecht nieuws voor Boadu. De 21-jarige Nederlander maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar Monaco, maar kwam met vier doelpunten in 31 wedstrijden (waarvan 24 als invaller) nog niet helemaal uit de verf. Embolo, Boadu, Kevin Volland en Wissam Ben Yedder mogen uit gaan vechten wie er een plek in de basiself krijgen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!