Nieuws

'Fortuna heeft transfervrije linksbuiten Córdoba (Go Ahead Eagles) op het oog'

'Fortuna heeft transfervrije linksbuiten Córdoba (Go Ahead Eagles) op het oog'

15-07-2022 19:04 Laatste update: 19:05

Fortuna Sittard is voorlopig nog niet uitgewinkeld. De Limburgse club is geïnteresseerd in Iñigo Córdoba, die het afgelopen seizoen een goede indruk achterliet bij Go Ahead Eagles

Dat weet Voetbal International te melden. Córdoba was een grote factor voor het lijfsbehoud van het afgelopen seizoen en staat hoog op het lijstje in Sittard. De 25-jarige linksbuiten liet onlangs zijn contract bij Athletic Bilbao ontbinden en kan dus op zoek naar een nieuwe club. 

Fortuna hoopt dat Córdoba samen met Burak Yilmaz voorin een tandem kan gaan vormen. Vrijdag werd ook al duidelijk dat Cole Bassett de overstap maakt van Feyenoord. 

Technisch manager Sjoerd Ars liet al weten dat Fortuna zich op drie posities wil versterken, namelijk een rechtercentrale verdediger, een nummer tien en een rechtsbuiten. Bassett en Córdoba kunnen in ieder geval al twee van die posities invullen. Fortuna ontsprong vorig seizoen de degradatiedans en eindigde op de vijftiende plaats in de Eredivisie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!