Transfernieuws

Feyenoord tast mis: Maatsen blijft in Engeland en wordt gepresenteerd bij Burnley

Feyenoord tast mis: Maatsen blijft in Engeland en wordt gepresenteerd bij Burnley

15-07-2022 18:23 Laatste update: 18:25

Feyenoord heeft Ian Maatsen niet naar de Eredivisie weten te halen. De twintigjarige Nederland werd vrijdag gepresenteerd door Burnley FC, waardoor de linksback het komende seizoen in de Championship blijft.

Dat meldt Burnley via de officiële kanalen. Feyenoord is nog steeds op zoek naar een vervanger van Tyrell Malacia, die naar Manchester United vertrok, maar kan een streep door de naam van Maatsen zetten. De Nederlander zal onder Vincent Kompany spelen, die deze zomer RSC Anderlecht verliet om met de gedegradeerde Engelse club aan de slag te gaan.

Maatsen stond de afgelopen twee seizoenen bij Chelsea onder contract, maar werd verhuurd aan Charlton Athletic en Coventry City. Het Engelse avontuur is daarmee nog niet voorbij. "Ik ben blij om hier te zijn. Dit is een grote club en een nieuwe uitdaging voor mij. Ik kijk er naar uit om de mensen hier te ontmoeten en weet zeker dat dit seizoen voor mij een goede wordt", zegt Maatsen op de clubwebsite

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!