Transfernieuws

'Here we go: PSG heeft beet en betaalt dertig miljoen euro voor Frans toptalent'

'Here we go: PSG heeft beet en betaalt dertig miljoen euro voor Frans toptalent'

15-07-2022 16:57
1

Hugo Ekitike mag zich binnenkort speler van Paris Saint-Germain noemen, meldt Fabrizio Romano. Eerder wist Le Parisien al te onthullen dat het Franse talent onderweg was naar de hoofdstad van Frankrijk.

Romano kondigt de transfer aan met zijn kenmerkende uitspraak: 'Here we go!'. De aanvaller van Stade de Reims verkast voor een bedrag van dertig miljoen euro plus bonussen naar PSG. Daar zet hij zijn krabbel onder een meerjarige verbintenis. Het is niet duidelijk wat de hoogte van het salaris van de twintigjarige spits wordt.

Newcastle United was in een eerder stadium nadrukkelijk geïnteresseerd om de aanvaller binnen te halen en bood zelfs 46 miljoen euro op hem. Er was echter één probleem: Ekitike had geen trek in een overstap naar het St. James' Park. Bij The Magpies kon hij 250.000 euro per week verdienen, vijftien keer zoveel als zijn huidige salaris bij Stade de Reims (17.000 euro).

Naast de aanstaande komst van Etikite is PSG nog altijd in de markt om Renato Sanches te contracteren. Volgens Le Parisien hebben de Parijzenaren het bod op de LIlle OSC-middenvelder inmiddels verhoogd naar twaalf miljoen euro. Een overeenkomst is aanstaande, melden zowel de Franse krant als Romano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!