Nieuws

Ten Hag kijkt reikhalzend uit naar tweede duel: 'De tegenstander zal anders zijn'

Ten Hag kijkt reikhalzend uit naar tweede duel: 'De tegenstander zal anders zijn'

15-07-2022 11:48

Erik ten Hag is benieuwd naar de prestatie van zijn Manchester United tegen Melbourne Victory. De Australische ploeg is onbekend voor de Nederlander, erkent hij in zijn vooruitblik op het duel.

De eerste wedstrijd onder leiding van de Tukker eindigde in een fraaie 4-0 overwinning. "Liverpool is natuurlijk een grote naam, het is een rivaal en de spelers waren zeer gemotiveerd", zegt Ten Hag tegen Manchester United TV.

De wedstrijd tegen Melbourne Victory omschrijft de Nederlandse manager dan ook als een 'ander verhaal'. "De tegenstander zal anders zijn. We kennen ze niet, ze zullen compact spelen, maar we kijken uit naar het duel."

Ten Hag ervaart aan den levende lijve de grootheid van de club Manchester United. "Als je aan de andere kant van de wereld bent, kun je de steun van de fans bijna niet geloven. Maar, het is echt zo."

Om 12.05 uur speelt Manchester United het tweede oefenduel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Australië tegen Melbourne Victory.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!