Opstellingen

Weer geen plaats voor Malacia en Van de Beek in tweede opstelling van Ten Hag

Weer geen plaats voor Malacia en Van de Beek in tweede opstelling van Ten Hag

15-07-2022 11:15

De opstelling van Manchester United voor het tweede duel onder de leiding van manager Erik ten Hag is bekendgemaakt. De Nederlander heeft net als in zijn eerste wedstrijd tegen Liverpool geen basisplaats voor zijn landgenoten Tyrell Malacia en Donny van de Beek. Om 12.05 uur Nederlandse tijd wordt er in Australië afgetrapt tegen Melbourne Victory.

Tegen The Reds stuurde Ten Hag een ijzersterke formatie in het veld. Dat leverde - enigszins geflatteerd - een eclatante 4-0 overwinning op. Toch kiest hij nu voor de nodige wijzigingen. David de Gea, één van de uitblinkers tijdens het duel met de aartsrivaal, begint op de bank. Tom Heaton staat onder de lat.

De opnieuw tot aanvoerder gebombardeerde Harry Maguire begint ook in de basis. Tegen Liverpool ontbrak hij nog, omdat hij genoot van een langere vakantie. Hij neemt de plaats in van Raphaël Varane, die niet geheel fit is en daardoor ontbreekt in de wedstrijdselectie. Marcus Rashford begint op de bank, Anthony Elanga is zijn vervanger.

Er is dus geen basisplaats weggelegd voor Malacia en Van de Beek. Luke Shaw is de linksback, waar Scott McTominay op de positie van de middenvelder begint. Tahith Chong begint op de bank.

Opstelling Manchester United: Heaton; Dalot, Lindelof, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Sancho, Fernandes, Elanga; Martial

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!