Transfernieuws

Getouwtrek om gewilde spits gaat verder: 'West Ham doet beter bod dan PSG'

Getouwtrek om gewilde spits gaat verder: 'West Ham doet beter bod dan PSG'

14-07-2022 22:25 Laatste update: 23:02

Het getouwtrek om Gianluca Scamacca is nog lang niet voorbij. Sassuolo kijkt vermakelijk toe, terwijl Paris Saint-Germain en West Ham United het lijken uit te vechten om de Italiaanse spits. De Engelsen lijken nu aan de winnende hand, aangezien ze hoger bod hebben neergelegd dan de Fransen. 

Dat meldt Sassuolo-directeur Giovanni Carnevali, die in ging op de berichtgeving over een hoger bod van West Ham dan dat van PSG. The Hammers zouden veertig miljoen hebben geboden, terwijl de Parijzenaren 35 miljoen over hebben voor Scamacca. 'Dat klopt. En dan zijn er andere bonusregelingen', aldus de Carnevali tegenover Sky Sport Italia.

Volgens Carnevali gaat het niet alleen om geld. 'Het gaat niet alleen om de financiën. Het gaat er ook om wat de speler wil. Ik kan wel zeggen dat we als club ook niet genoodzaakt zijn hem te verkopen. We gaan ook luisteren naar de wensen van de speler.'

De interesse in de voormalig spits van PSV en PEC Zwolle komt door zijn prestaties in het voorbije seizoen met Sassuolo. In de Serie A was hij goed voor zestien treffers in 36 duels.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!