Nieuws

'Barcelona denkt aan het nemen van maatregelen tegen muitende De Jong'

'Barcelona denkt aan het nemen van maatregelen tegen muitende De Jong'

14-07-2022 21:12 Laatste update: 21:56
0

FC Barcelona is op zijn zachtst gezegd niet blij met Frenkie de Jong. De houding van de Nederlander kan hem nog wel eens duur komen te staan, aangezien de Catalanen nu overwegen om maatregelen te nemen. Volgens Sport wordt er serieus nagedacht om De Jong niet op het vliegtuig te laten stappen voor het trainingskamp in de Verenigde Staten.

Het verhaal van De Jong is bekend. Manchester United wil de middenvelder dolgraag aan de selectie toevoegen, maar daar wil hij vooralsnog niks van weten. De geboren Arkelaar houd daarnaast zijn poot stijf wat betreft het akkoord gaan met salarisverlaging, aangezien hij dit de afgelopen jaren al meerdere keren heeft gedaan. Dat is tegen het zere been van Barça, aangezien er met een beperkt budget moet worden gewerkt.

Door de houding van De Jong overweegt Barcelona hem niet mee te nemen op trainingskamp naar de VS. Op die manier hoopt het dat de middenvelder alsnog de overstap naar de ploeg van Erik ten Hag maakt. Daarmee duwt Barcelona de voormalig Ajacied nog verder naar de uitgang.

Aanstaande zaterdagavond vertrekt Barça naar de VS. Tijdens deze trip zal er worden geoefend tegen Inter Miami, Real Madrid, Juventus en Red Bull New York. De Jong heeft inmiddels al wel een aantal trainingen in de voorbereiding achter de rug.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie