Nieuws

Dembélé verklaart langer verblijf: 'Barça is van kinds af aan al mijn droomclub'

Dembélé verklaart langer verblijf: 'Barça is van kinds af aan al mijn droomclub'

14-07-2022 16:06 Laatste update: 16:07

Na een maandenlange soap heeft Ousmane Dembélé donderdag besloten om zijn contract te verlengen bij FC Barcelona. Op de clubsite van de Catalaanse grootmacht verklaart de Franse dribbelaar zijn keuze voor een langer verblijf.

"Ik ben blij met de contractverlenging", klinkt het. "Barça is van kinds af aan al mijn droomclub en ik kijk uit naar een nieuw seizoen en alles voor deze club te geven. Barça was altijd mijn eerste optie en we zijn allemaal blij en enthousiast om weer te beginnen." Dembélé heeft nog altijd de droom om de Champions League te winnen met Barcelona. "Ik zal er alles aan doen, hard werken op het veld en hopelijk wordt dit een groot jaar voor mij en Barça."

Voorzitter Joan Laporta is ook erg verheugd met de contractverlenging van de Fransman. "We zijn erg blij. Ik ben een enorme bewonderaar van zijn menselijke kwaliteiten en wil hem bedanken dat hij altijd wilde blijven. Dembélé heeft hele specifieke talenten en die erg belangrijk zijn voor ons. Xavi wilde hem altijd hier hebben en de club ook. Dit jaar moeten we vechten voor de trofeeën."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!